Babynamen App

Babynamen App

Babynamen App

Blader met Babynamen+ door de namenlijst met babynamen op zoek naar een mooie naam voor jouw baby. Bij elke naam kun je de betekenis van de naam lezen en de naam opslaan in je favorieten.

Uniek: installeer de app ook op de telefoon van je partner en houd samen een favorietenlijstje bij. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo komen jullie samen tot de leukste naam voor je kind!

Op zoek naar nóg meer inspiratie? Of nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden bij je kind vinden passen? Nodig je vrienden dan uit via de app en vraag ze een naam in te sturen. Deze komen middels een push notificatie bij jou binnen, zodat je ze (als je de namen leuk vindt) aan je favorieten kunt toevoegen.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Babynamen App
Babynamen App
Babynamen App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden