IKEA Catalogus App

IKEA Catalogus App

IKEA Catalogus App

De digitale IKEA catalogus 2014 – voor iOS


Net als de papieren IKEA catalogus staat de digitale IKEA catalogus 2014 vol met inspiratie, woonkennis en ideeën. Dit jaar is er vooral
veel aandacht voor ideeën om een beter dagelijks bestaan voor gezinnen met kinderen te creëren. Op zo’n 300 pagina’s wordt een selectie van het IKEA assortiment getoond. Met deze app kan je ook andere IKEA publicaties downloaden.


Naast alle ideeën en producten die je al bladerend in deze catalogus ziet, krijg je met je smartphone of tablet toegang tot nog veel meer content. Door bepaalde pagina’s in de papieren IKEA catalogus te scannen, kan je video’s, 360° interieurs bekijken en leer je het verhaal achter een product. Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om bepaalde meubels in je eigen kamer te plaatsen. 
Zoek het (+) symbool  en scan de pagina om deze extra content te bekijken. Alle extra content is ook beschikbaar in de digitale versie. De IKEA catalogus werd geïntroduceerd in 1951 en de eerste iOS versie stamt uit 2011.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
IKEA Catalogus App
IKEA Catalogus App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden