Volkskrant App

Volkskrant App

Volkskrant App

Lees nu de Volkskrant. De gezaghebbende kwaliteitskrant die elke dag boven op het nieuws zit. Met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. Een gids door de wereld en door Nederland, maar met oog voor de vrolijke kanten van het leven.

 

* U kiest zélf hoe u de Volkskrant wil lezen: alsof het de papieren krant is, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie. U kunt inzoomen op pagina's, artikelen en beelden. 
* U kunt niet alleen de krant van vandaag of van dit weekend downloaden, maar ook de kranten van de voorbije week. 
* Wie gebruikmaakt van een trage internetverbinding, kan kiezen voor een "light versie" van de krant. De "full versie" van de krant kunt u later gratis downloaden als u een snellere internetverbinding ter beschikking hebt. 

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Volkskrant App
Volkskrant App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden