Spotify App

Spotify App

Spotify App

Probeer Spotify Premium nu gratis uit! Met Premium krijg je toegang tot 18 miljoen nummers van duizenden albums en artiesten op je smartphone of tablet. Als je het nog niet eerder hebt gebruikt kun je het nu gratis 48 uur op proef nemen. Je hoeft geen creditcardgegevens door te geven. Download de app en log in met je Facebook-account.

Als 48 uur niet genoeg is, kan je de test met 30 dagen verlengen als je de instructie volgt uit de email die we sturen bij het inloggen.

Je kunt nog steeds genieten van Spotify op je telefoon, zelfs als je het Premium proefabonnement niet wilt verlengen, of als je jezelf niet wilt aanmelden voor Premium. Draadloze synchronisatie en het afspelen van mp3s op je computer, onze muziekcatalogus ontdekken en het bewerken van je afspeellijsten.

Lof voor Spotify 
- "Spotify is zo goed"- Mark Zuckerberg, CEO en oprichter Facebook. 
- "De hemelse jukebox is geen droom, hij is hier nu echt." - TIME Magazine 
- "Spotify maakt muziek weer leuk, net als de iPod bijna 10 jaar geleden." - Billboard.biz 

Functies 
• Meteen toegang tot meer dan 15 M tracks 
• Online streamen 
• Luister offline - zonder internetverbinding 
• Deel je muziek met vrienden 
• Maak een ranking voor je toptracks 
• Sync je eigen MP3s met je Android-toestel 
• Maak en sync je playlists 
• Stuur tracks direct naar Last FM & Facebook 

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Spotify App
Spotify App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden