Skyradio App

Skyradio App

Skyradio App

Luister via de Android, iPod Touch of iPad altijd en overal naar jouw favoriete radiozender: Sky Radio 101 FM! 

 

Op Sky Radio kun je luisteren naar de beste hits van Ilse DeLange, VanVelzen, Marco Borsato, Enrique Iglesias, Adele, BLØF, James Morrison en Coldplay. Daarnaast kun je via deze applicatie ook al het laatste shownieuws over jouw favoriete artiesten lezen en kans maken op de mooiste prijzen door mee te doen aan de prijsvragen.

 

Maar dat is niet alles! Deze Sky Radio App biedt je ook nog meer internet radiostations: Sky Radio Love Songs, het station met de mooiste romantische nummers aller tijden en Sky Radio NL, waar je altijd kunt genieten van de allerbeste Nederpop. En Seasonal: in het winterseizoen Sky Radio Christmas met de beste kerstsongs, in het voorjaar DanceClassics en in de zomer Summerhits. Bij deze stations kun je tracks liken, disliken of skippen. Sky Radio past het station dan direct op jouw smaak aan!

 

Sky Radio 101 FM is de zender met heerlijke muziek om altijd naar te luisteren. Ideaal voor op je werk, want op Sky Radio hoor je geen dj’s, maar non-stop de mooiste muziek van dit moment. De relaxte muziekmix wordt alleen onderbroken door het ANP-nieuws en de actuele verkeers- en weersinformatie, zodat je altijd op de hoogte bent!

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Skyradio App
Skyradio App
Skyradio App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden