Radio Veronica App

Radio Veronica App

Radio Veronica App

Luister altijd en overal naar het station met Alleen Echte Hits: Radio Veronica! Of geniet van één van de substations door te luisteren naar Veronica Top 1000 Allertijden, HitRadio Veronica, Veronica RockRadio en VI
Radio.

 

Met deze applicatie kun je via je Android, iPod Touch of iPad altijd luisteren naar jouw favoriete artiesten zoals Aerosmith, Bon Jovi, Madonna, Green Day, Prince, Queen, Alanis Morissette, The Police en U2.

 

Daarnaast vind je via deze applicatie ook al het laatste nieuws over je favoriete artiesten en kun je kans maken op de mooiste prijzen door mee te doen aan de prijsvragen!

 

Radio Veronica is het station met Alleen Echte hits en dj's als Rob van Someren, Rick van Velthuysen, Erik de Zwart, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Luc van Rooij en Patrick Kicken.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Radio Veronica App
Radio Veronica App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden