Clash of Clans App

Clash of Clans App

Clash of Clans App

Vernietig vijandelijke clans in gevechten van clan tegen clan. Leid je clan naar de overwinning! Clash of Clans voor Android is een spannende game met gevechtselementen. Bouw je dorp, train je troepen en vecht met miljoenen andere online spelers!
Jullie vroegen, wij leveren: het populaire strategiespel Clash of Clans komt officieel naar het Android-rijk om jullie tablets en telefoons te overvallen en plunderen. De tijd is gekomen om jullie innerlijke barbaar te ontketenen. Geniet van gratis speelplezier!


LET OP! Clash Of Clans is gratis om te spelen maar sommige voorwerpen in het spel kunnen voor echt geld worden gekocht. Eveneens conform onze servicevoorwaarden en ons privacybeleid, moet je ten minste 13 jaar oud zijn om Clash of Clans te mogen spelen of downloaden.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Clash of Clans App
Clash of Clans App
Clash of Clans App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden