Candy Crush Saga App

Candy Crush Saga App

Candy Crush Saga App

Candy Crush App lijkt heel simpel maar al snel zal je ontdekken dat je bij sommige levels nog heel wat moeite moet doen om het uit te spelen. Het lijkt op 3 op een rij maar dan met een beetje strategie erbij. Je moet soms goed nadenken hoe je het beste je snoepjes wegspeelt. De doelstellingen van Candy Crush variëren van het ene niveau naar het andere. Sommige levels hebben het doel de speler een x aantal punten te laten scoren in slechts 20 tot 30 zetten, terwijl het andere level de speler uitdaagt om  al het gelei op het veld te verwijderen. Het draait allemaal om het combineren van de juiste snoepjes om de doelstellingen te halen, en dus niet alleen om het behalen van punten.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Candy Crush Saga App
Candy Crush Saga App
Candy Crush Saga App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden