Instagram App

Instagram App

Instagram App

Meer dan 130 miljoen gebruikers zijn zeer enthousiast over Instagram! Je kunt de gebeurtenissen in de wereld om je heen op een eenvoudige manier delen via je Android.

Verfraai je foto's en video's met de prachtige aangepaste filtereffecten. Transformeer gewone momenten in ware kunstwerkjes die je met je vrienden en familie wilt delen.

Deel je foto's samen met je vrienden in een eenvoudige fotostream om de foto's van je vrienden te zien. Volg de foto's van je vrienden met slechts één druk op de knop. Elke dag als je Instagram opent, zie je nieuwe foto's van je beste vrienden en creatieve mensen van over de hele wereld.

Functies

• 100% gratis speciaal ontworpen filters: XPro-II, Earlybird, Rise, Amaro, Hudson, Lo-fi, Sutro, Toaster, Brannan, Inkwell, Walden, Hefe, Nashville, 1977 en meer.
* Video's opnemen met adembenemende beeldstabilisatie
• Linear en Radial Tilt-Shift-vervagingseffecten voor extra velddiepte.
• Direct delen op Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Foursquare
• Onbeperkt uploaden
• Maak contact met vrienden door te reageren en met de knop Vind ik leuk
• Volledige ondersteuning voor- en achterzijde van Android 4-camera
• En nog veel meer...

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Instagram App
Instagram App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden