Moviemarket App

Moviemarket App

Moviemarket App

Nummer 1 film-app van NL en BE met 150.000 downloads. Kijk direct films op iPad en Android. Kies uit 300 films en series! Nu ook met films voor de hele familie!

** 300+ Topfilms in 9 verschillende genres. Films starten in 3 seconden.
** Bekijk trailers en ‘the making of’.
** Nederlands ondertiteld ☺.

Top aanraders:
- What to expect when you're expecting
- Expendables
- The Three Musketeers
- Colombiana

 

Een film is onbeperkt beschikbaar na betaling, je kunt de film dan ook zo vaak kijken als je wilt. Let op, je hebt wel een WiFi verbinding nodig om de film te kunnen kijken.

 

Naast films kopen kun je in deze app ook gratis extra filmmateriaal bekijken als trailers, dia’s en wallpapers. Het aanbod films is zeer divers en wordt regelmatig aangevuld met de allerbeste en allernieuwste films: van actie BlockBusters tot familiefilms, van documentaires tot rom-coms. Check Moviemarket dus regelmatig!

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Moviemarket App
Moviemarket App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden