Couverts App

Couverts App

Couverts App

Met de Couverts Android app kun je 24 uur per dag en helemaal gratis een reservering plaatsen bij beschikbare restaurants in heel Nederland. 

 

Hoe het werkt:
Je vult in waar en wanneer je uit eten wilt, waar je zin in hebt en met hoeveel mensen je wilt gaan eten. Wij vinden dan voor jou de leukste restaurants waar op dat moment plek is. In slechts een paar stappen reserveer je direct gratis een tafeltje. Je ontvangt een bevestiging per e-mail of sms en kunt direct aan je vrienden laten weten waar jullie gaan eten. Makkelijk geregeld en 100% zekerheid!

 

Extra features:
- Direct zien welke restaurants in je buurt zitten en of deze beschikbaar zijn
- Ontvang meteen de route vanaf je huidige locatie naar het restaurant
- Actuele menukaarten met prijzen van gerechten
- Unieke video impressies bij meer dan 200 restaurants
- Sfeervolle foto’s van restaurantinterieurs en gerechten 
- Sorteer op populariteit en zie de hotspots van de stad

Via de Couverts app kun je bij bijna ieder restaurant in Nederland een reservering plaatsen. Bij restaurants die gebruikmaken van Couverts plaats je real time je reservering. Van de restaurants die nog niet aangesloten zijn bij Couverts, geven wij je het telefoonnummer, zodat je telefonisch kunt reserveren. 

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Couverts App
Couverts App
Couverts App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden