Linda App

Linda App

Linda App

Omdat je blij wordt van een compliment op zijn tijd stuurt de gratis LINDA. app je iedere vrijdag een videocompliment van een bekende vent. Zet je berichtgeving (instellingen -> berichtgeving) aan om een automatische waarschuwing te krijgen zodra er een nieuwe man op je wacht.  Je kan de man favoriet maken om hem snel terug te vinden.

De LINDA. app ‘videocompliment van een leuke vent’ werd in augustus 2010 gelanceerd, stond binnen twee dagen op plaats twee in de iTunes Store en is inmiddels meer dan 93.000 keer gedownload.

 

De complimenten zijn afkomstig van de leukste, knapste maar vooral de grappigste bekende mannen van Nederland en omstreken. Inmiddels hebben al meer dan zeventig bekende mannen een videocompliment gegeven aan de Nederlandse vrouw. Onder anderen Martin Morero, Jan Smit, Barry Atsma, Nick & Simon, Xander de Buisonjé en Jamie Oliver deden hun best om vrouwen glimlachend het weekend in te sturen.

 

Ook bevat de app iedere dag nieuwswaardige en inspirerende content. Ook zijn de social media functionaliteiten van twitter en facebook geïntegreerd, zijn alle LINDA. backstagevideo’s te zien en krijgt de gebruiker in de bladerbox een korte preview van wat er die maand in het magazine LINDA. staat.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Linda App
Linda App
Linda App
Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden